Mă pasionează și activez de 10 ani în zona de business.

Până acum am acumulat și adaptat o serie de instrumente, am cunoscut și învățat de la cei mai importanți lideri de business și CEOs din România și internațional. Sunt parte din diferite rețele globale de tineri lideri, antreprenori și inovatori și am avut parte de o expunere atât națională cât și internațională la ce înseamnă business și inovație. 

Toate aceste cunoștințe, informații și rețele de oameni vreau să le împărtășesc cu alți oameni interesați. Cum pot eu să sprijin este prin:

Facilitare evenimente de antreprenoriat & inovație


Printre ele se află instrumente de business (business model canvas sau lean canvas), instrumente pentru generare idei de business (idea generation) sau evenimente introductive pe design thinking și inovație.

Moderare

Am moderat până acum peste 150 de evenimente la nivel național și internațional pe teme precum antreprenoriat și pitch-uri de business, inovație și future of, digitalizare, media literacy sau educație.

Speaker

Am fost speaker la diferite evenimente naționale și internaționale, fie ca și keynote speaker sau parte din paneluri pe o varietate de teme legate de antreprenoriat, intraprenoriat, gândire antreprenorială, inovație și dezvoltarea unui ecosistem antreprenorial și inovativ.

Mentorat

Am lucrat cu diferiți tineri sau antreprenori la început de drum în ședințe individuale sau ca parte a unor programe de incubare sau accelerare precum Social Impact Awards (SIA), Future Makers, AllGrow, StepFWD sau Aspire Pre-accelerator.

Workshopuri și bootcampuri

Am creat experiențe de învățare, workshopuri și bootcampuri, în zona de antreprenoriat early-stage și inovație prin design thinking.