Un altfel de newsletter

Un altfel de newsletter

Sunt curios de multe lucruri și îmi place să experimentez sau să citesc. Fiindcă tot împărtășesc resurse pe canalele sociale și am observat reacții foarte bune de la oameni, atunci m-am gândit să le centralizez și să adaug mai mult din ceea ce citesc într-un newsletter. Acest newsletter va fi bilunar (fiindcă mie unul nu îmi plac multe e-mailuri în inbox) și va conține un sumar a ceea ce mi s-a părut mie interesant și linkuri pentru a putea citi mai multe. Ceea ce mie mi se pare că este de calitate și mi-aș dori să primesc la rându-mi de la altcineva.

Pălăria acestui newsletter este aceea de multipotențialitate. Un termen mai puțin întâlnit în România, dar cu care eu rezonez complet și mi se pare că mă reprezintă.

Așa cum descrie Wikipedia, multipotentialite este un termen care se referă la o persoană care are mai multe interese, este pasionată de învățare, explorare și dezvoltarea de noi abilități. Pentru multipotențiali nu există o menire fixă în sensul în care se dezvoltă specialiștii, ci combină idei și urmăresc diferite căi în paralel sau simultan.

Am scris un articol special despre Ce înseamnă multipotențial, însă până atunci aș vrea să știi la ce să te aștepți de la materialele pe care le voi cuprinde aici.

Pornind de la această pălărie, iată ce va cuprinde newsletterul propus de mine:

  • diferite articole, video-uri, teste de personalitate găsite pe site-urile pe care le urmăresc;
  • articole scrise de mine;
  • analize de business pe care le fac;
  • podcasturi (și altele).

Temele pe care le vei regăsi în newsletter:

  • inovație;
  • antreprenoriat;
  • economie;
  • dezvoltare personală și bio-hacking;
  • investiții;
  • lucruri de experimentat și altele. 

Newsletterul va fi un spațiu de învățare și de a explora lucruri noi, ceva ce mie mi-ar plăcea să am. Deja avem acces la super mult conținut în ziua de azi și nu vreau să produc și mai mult FOMO (fear of missing out), din acest motiv o să fie pastile de învățare super succinte și cu linkuri în caz că vrei să citești mai multe despre subiect. 

O să fie o lecție bună de sinteză și de învățare și pentru mine, așa că stai pe aproape fiindcă mi-ar plăcea să ne bucurăm împreună de această experiență și să învățăm împreună.

Dacă ai prieteni care crezi că le-ar fi de folos, se regăsesc în categoria de multipotential descrisă mai sus sau sunt pasionați să descopere lucruri noi, dă-le de veste să se aboneze și la Un alt fel de newsletter.

Completează formularul