MentorZ

Program de mentorat pentru liceeni și studenți

Apariții media

Mentorat

Un mentor experimentat cu care să te sfătuiști pentru întrebările grele "Ce să fac?" și "Cum să fac? "

Pilon de susținere

Îți sunt alături ca să te înțeleg, să te ajut să depășești situațiile dificile și să îți aduc claritate.

Network

În funcție de nevoile tale te pot ajuta prin conectare la alte oportunități sau oameni care să te sprijine în dezvoltare.

Poate ai o idee de business și ești motivat ÎNSĂ:

Nu știi cum să o pună în practică

Îți lipsește un plan și o structură.

Faci câțiva pași dar te blocheazi

Te demotiveazi și apoi renunți

Ai multe idei și nu știi pe care să continui

Să o testezi rapid și ieftin.

Îți pare familiar? Sau poate că:

Îți este frică de eșec

Și vrei să reduci șansele de a eșua evitând unele greșeli pe car alții le-au făcut

Ai nevoie de susținere

Cei din jurul tău te descurajează și mai degrabă îți amplifică sentimentul de nesiguranță

Ai nevoie de sprijin

Iar oamenii pe care îi apreciezi și știi că te pot ajuta par greu de abordat

De ce un mentor?

Rolul mentorului este să te sprijine și să te ghideze în călătoria ta:

DE LA: un tânăr care are multe idei, este motivat însă nu știe cum și ce să facă

LA: un tânăr antreprenor de succes care are independență financiară și contribuie la o lume mai bună prin impactul pe care îl are.

Care este investiția?

1 întâlnire de mentorat

RON 200
  • pe care o programăm în funcție de agenda ta

3 întâlniri de mentorat

RON 490
  • pe care le programăm în funcție de agenda ta
Popular

5 întâlniri de mentorat

RON 750
  • pe care le programăm în funcție de agenda ta

Despre mine

Eu sunt Alin-Claudiu și am trecut prin același proces: validând idei, testând lucruri, neștiind încotro să merg și având oameni care m-au descurajat în această călătorie. Am irosit energie și timp, în contextul în care erau deja instrumente acolo care mă puteau ajuta. Doar de-aș fi știut de ele.

Am interacționat cu peste 20.000 de tineri din toată România prin programul Vreau să fiu Antreprenor pe care îl coordonez, am construit un program de inovație recunoscut la nivel internațional, am recunoaștee de mentor la nivel internațional și fac parte din diferite organizații globale de antreprenori, inovatori și tineri lideri.

Citește mai multe despre mine.

Alătură-te programului de mentorat

Pasul 1: Scrie-mi și hai să ne cunoaștem

Aș vrea să îți cunosc ideile, visurile și aspirațiile iar apoi să te ajut să le îndeplinești.

Pasul 2: Intră în programul de mentorat

Folosim un cadru de lucru prin care rezolvăm provocările și întrebările pe care le ai

Pasul 3: Aplică-le în propriul business

Folosește experiența și informațiile pentru a deveni un antreprenor de succes. 

Vreau să simți că ești sprijinit și ai un plan pe baza căruia poți să acționezi cu claritate astfel încât să poți fi un antreprenor de succes, independent financiar și care generează impact în lume prin lucrurile pe care le face.  Cred că toți tinerii merită să-și trăiască viața și visurile pornind de la pasiunea pe care o are și că orice idee bună de business merită o șansă și o cale spre fructificare.

Alin Claudiu Apostu, mentorul tău

Ce spun tinerii cu care am lucrat până acum?

Întrebări primite frecvent

Fiecare sesiune durează o oră și în cadrul ei vom discuta întrebările relevante pentru tine într-un mod orientat pe acțiune. La final vom face un sumar al pașilor pe care să îi faci până la următoarea noastră întâlnire.

Poți privi această întâlnire ca una de meditație sau consiliere: așa cum oamenii fac meditații la limbi străine, matematică sau consiliere vocațională, aici vom discuta despre tine și ideea ta de business.

Dacă simți că nu ai primit îndeajuns de multă valoare de la întâlnire atunci primești banii înapoi.

Eu însumi sunt antreprenor și înțeleg nevoia de a fi ghidat la început de drum de către o persoană cu experiență. Lucrez cu tineri antreprenori în fiecare zi prin programul Vreau să fiu Antreprenor și Insights – comunitatea tinerilor inovatori. Am sprijinit, așa cum probabil ai citit mai sus, mulți tineri în a-și lansa afacerea și asta fac in fiecare zi. Sunt mentor în diferite programe de antreprenoriat internaționale (unde am primit și certificarea) și naționale precum Future Makers, Social Impact Awards, StepFWD și altele. Lucrez cu tinerii antreprenori și totodată sunt înconjurat în cadrul Romanian Business Leaders de unii dintre cei mai de succes antreprenori din România pe care îi am și mentori. Înțeleg valoarea unei comunități care să te sprijine la început de drum și pe parcurs fiindcă eu însumi fac parte din mai multe comunități comunități globale de tineri antreprenori și inovatori precum: Global Shapers (o inițiativă World Economic Forum), Aspire, Aspen, Digital Communication Network și multe altele.

Lucrez zilnic cu tineri antreprenori și cea mai des întâlnită problemă este lipsa  de mentori. Vor să aibe pe cineva alături care să le dea informații și care să îi ghideze. Observ cum mulți tineri talentați se blochează fiindcă nu știu cum să înceapă. Multe idei bune se pierd fiindcă fie oamenii din jurul lor nu le dau încredere, fie fiindcă nu știu care sunt primii pași spre a face ceva. Un studiu pe care l-am făcut la nivel național ne-a spus că 1 din 2 tineri sunt interesați de antreprenoriat dar totuși dacă ne uităm în jurul nostru vedem prea puțini. Iar statisticile confirmă asta. Cred că alături de un mentor, mulți tineri își pot îndeplini visul, monetiza pasiunea și deveni independenți financiar. 

După ce completezi formularul vom programa un apel în care să ne cunoaștem mai bine. De abia aștept să aud mai multe despre visul tău și cum te pot sprijini.

Succesul este în mâinile tale. Tu alegi ce viitor îți dorești să creezi.