Tinerii în Arenă

  • by

Tinerii în Arenă

Tinerii în Arenă sau #TiA este unul dintre cele mai mari evenimente de business și programe de mentorat adresate tinerilor din România. 

Prin TiA popularizăm și ajutăm tinerii din România interesați de antreprenoriat, care au motivație și acționează pentru a crea planuri de business și de a le da viață încă din perioada de liceu și facultate. Cum? Punându-i în contact cu oameni-cheie din mediul antreprenorial românesc. Aceste conexiuni sunt menite să ghideze și finanțeze proiecte tinerilor cu motivație și idei coerente care s-ar putea converti, cu sprijinul și cadrul corect de dezvoltare, în următorii unicorni ai României.

Prin Tinerii în Arenă coagulăm energia și dorința antreprenorială a tinerilor din România (1 din 2 tineri la nivel național își doresc să fie antreprenori sau manageri) într-un eveniment unde celebrăm spiritul antreprenorial și oferim inspirație, motivație și informație. Facem asta aducând în prim plan antreprenori de succes care pot fi modele pentru tânăra generație și care se implică prin mentorat în businessurile tinerilor din România.

Tinerii identificați și sprijiniți prin program ne dorim să fie role models (repere) pentru alți tineri din generația lor care capătă încredere că se poate și dau viață planurilor și pasiunilor lor, prin realizarea unor planuri de afaceri și caută activ să își îmbunătățească abilitățile antreprenoriale. Aceștia antrenează la rândul lor mai mulți tineri care demonstrează că se poate și devin inspiraționali transformând dorința antreprenorială în acțiune și inițiative civice, intraprenoriale și antreprenoriale.

Proiectul a câștigat în 2022 premiul pentru Capacitarea Tinerilor (Youth Empowerment) la nivel european de la Emerging Europe

Află mai multe despre proiect aici.

Etichete: