Vreau sa fiu Antreprenor

  • by

Vreau să fiu Antreprenor

Vreau să fiu Antreprenor sau #VSFA pe scurt este un program național de antreprenoriat. Misiunea VSFA este sa promovăm gândirea și acțiunea antreprenorială în rândul tinerilor din România. Facem asta nu numai pentru că românia duce lipsă de antreprenori (media numărului de antreprenori pe 1000 de locuitori este la jumătate față de media europeană) dar și pentru că gândirea antreprenorială se rezumă la o serie de valori.

Acțiune și responsabilitate. Iar de asta avem nevoie în România (și în lume aș adăuga) indiferent că vrei să fii antreprenor, angajat sau intraprenor sau pur și simplu un cetățean responsabil. Problemele lumii devin și problemele noastre iar dacă nu începem să ne asumăm responsabilitatea pentru ele și să conștientizăm că puterea de schimbare este în noi atunci nu ne va fi mai bine. Chiar dacă suntem la celalalt capăt al lumii, lucrurile din ziua de astăzi sunt interconectate iar o acțiune produsă în România se poate răsfrânge în orice colț al globului în câteva secunde. Vorbind de schimbare, hai să o producem în România întâi.

Să fim antreprenoriali în viața noastră personală dar și profesională. Să ne asumăm responsabilitățile dar și acțiune. Să conștientizăm ca putem fi antreprenori, intraprenori sau niște cetățeni mai responsabili iar schimbarea în comunitatea noastră pleacă de la noi. Dacă așteptăm ca alții să o facă, vom aștepta probabil mult și bine.
Află mai multe despre proiect aici.